This website requires JavaScript.

Video

2 ditë më parë

Video: Partizani "skuqet", Skënderbeu e përmbys në 3 minuta

Mbyllje e çmendur e 45 minutave të para

2 ditë më parë

Insigne, video-mesazh për tifozin e vogël; që përlotet nga humbjet e Napolit

“Ju premtojmë se nga këtu deri në fund do të kemi një kampionat të shkëlqyeshëm dhe ju do të buzëqes...

3 ditë më parë

Pamjet bëjnë xhiron e botës, Ronaldo puth në buzë Dybala pas golit (video)

E llogaritur apo incident i paqëllimshëm, kjo është çështje tjetër…