This website requires JavaScript.

Van Gaal dhe De Boer kryqëzojnë Valverde për pozicionin e De Jong

Barcelona

Van Gaal dhe De Boer kryqëzojnë Valverde për pozicionin e De Jong

10 Shtator 2019
11:19
Alfred Lleshi
10 Shtator 2019
11:19
Alfred Lleshi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera