Video: United në delir me Fellaini dhe De Gea, kualifikohen edhe Juventus me Manchester City

Champions League

Video: United në delir me Fellaini dhe De Gea, kualifikohen edhe Juventus me Manchester City

27 Nëntor 2018
23:03
Denis Hakanaj
27 Nëntor 2018
23:03
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera