Trippier flet për njeriun që e bindi të refuzonte Juventus-in dhe Napoli-n

Atletico Madrid

Trippier flet për njeriun që e bindi të refuzonte Juventus-in dhe Napoli-n

04 Tetor 2019
21:38
Telesport
04 Tetor 2019
21:38
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera