Partizani dhe kombëtarja, Trashi krenohet me ngjyrat kuq e zi…

Shqipëria

Partizani dhe kombëtarja, Trashi krenohet me ngjyrat kuq e zi…

09 Tetor 2019
13:59
Alfred Lleshi
09 Tetor 2019
13:59
Alfred Lleshi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera