This website requires JavaScript.

Sporte të tjera

Sporte të tjera

një ditë më parë

E BUJSHME, McGregor do të zërë vendin e Khabib në UFC-249

Irlandezi do të duelojë ndaj Tony Ferguson

2 ditë më parë

US Open mbyll dyert për tenisin, kthehet në spital për coronavirus

Spital provizor per te prekurit nga virusi

2 ditë më parë

“Mos u fshih, je ende ku*va ime, vij aty ku je dhe të mund”

Eventi i bllokuar për shkak të coronavirus

2 ditë më parë

Çmenduria Red Bull, pilotët duhet të infektohen qëllimisht me coronavirus

Të gjithë të grumbullohen në një kamp