Partizani

Partizani

9 ditë më parë

Lerda: Tani është Partizani im, nuk firmos kurrë për barazim

"Në Laç na pret një mjedis i nxehtë dhe Starova, që është një strateg"...

13 ditë më parë

Qetësohet Lerda, titullari i Partizanit nuk ka probleme serioze!

Të kuqtë vazhdojnë përgatitjet ...

17 ditë më parë

E FUNDIT: Partizani me projekt afatgjatë, rinovon me titullarin

A do të bëjë hapin e madh në karrierë?! ...