This website requires JavaScript.

Kupat e Europës

Kupat e Europës

një muaj më parë

Nedved: Kur sheh Manchester City-Real, nuk kemi pse ankohemi për shortin…

Lyon nuk ka fituar kurrë ndaj Juventusit në kompeticionet europiane

një muaj më parë

Napolin dhe Barçën i përbashkon Maradona, asnjë ndeshje mes tyre

Në këtë raund të Champions-it do ta bëjnë "sefte" dy skuadrat në fjalë

një muaj më parë

Valencia “peshkon” një kundërshtar italian pas 12 vitesh

Nga ky duel do të jenë edhe sytë e shqiptarëve, sepse tek Atalanta luan Berat Djimsiti