This website requires JavaScript.

Kombëtaret

Kombëtaret

5 ditë më parë

Botërori 2006, Lippi: Ja pse Grosso gjuajti i fundit

Kjo tregon pse Lippi është një nga më të mirët e historisë

6 ditë më parë

Griezmann merr anë në sherrin publik mes Benzema dhe Giroud

“Fitimi i Kupës së Botës është i rëndësishëm në jetë”

17 ditë më parë

Mancini rrëfen ferrin: Është absurde dhe e papranueshme

“Ato imazhe kanë qenë si një grusht në fytyrë”

19 ditë më parë

Mancini: Po ndodh diçka e tmerrshme

“Askush nuk e ka përjetuar më parë një situatë të tillë”