This website requires JavaScript.

Futboll mix

Futboll mix

Ndeshjet
Renditja

2 muaj më parë

Stemat e klubeve kryesore të futbollit, ja kush triumfon si më e mira (sondazhi)

Verdikti është dhënë përmes votimit në faqen e "Marca"

2 muaj më parë

Mourinho zgjedh më të mirin, nuk janë CR7 dhe Messi

“Nëse flasim rreptësisht për talent të pastër, askush nuk e tejkalon atë”

2 muaj më parë

Burgu, pasaportat false, malli për nënën…; Ronaldinho flet për herë të parë pas arrestimit

“Asnjëherë nuk e kisha imagjinuar veten në një situatë të tillë"

2 muaj më parë

Paolo Maldini dhe 10 fituesit më “humbës” në historinë e futbollit

Të gjithë e kanë palmaresin plot me trofe, por kanë humbur po aq shumë finale të mëdha në karrierë

2 muaj më parë

Nga Kahn te Zidane; ja 20 futbollistët më të shtrenjtë, kur dolën në “pension”

Më i vjetri u tërhoq 39 vjeç, ndërsa më i riu 27 vjeç, e braktisi futbollin prej dëmtimit

2 muaj më parë

Stemat e klubeve kryesore të futbollit, ja kush triumfon si më e mira (sondazhi)

Verdikti është dhënë përmes votimit në faqen e "Marca"

2 muaj më parë

Mourinho zgjedh më të mirin, nuk janë CR7 dhe Messi

“Nëse flasim rreptësisht për talent të pastër, askush nuk e tejkalon atë”

2 muaj më parë

Burgu, pasaportat false, malli për nënën…; Ronaldinho flet për herë të parë pas arrestimit

“Asnjëherë nuk e kisha imagjinuar veten në një situatë të tillë"

2 muaj më parë

Paolo Maldini dhe 10 fituesit më “humbës” në historinë e futbollit

Të gjithë e kanë palmaresin plot me trofe, por kanë humbur po aq shumë finale të mëdha në karrierë

2 muaj më parë

Nga Kahn te Zidane; ja 20 futbollistët më të shtrenjtë, kur dolën në “pension”

Më i vjetri u tërhoq 39 vjeç, ndërsa më i riu 27 vjeç, e braktisi futbollin prej dëmtimit