This website requires JavaScript.

Flamurtari

Flamurtari

8 muaj më parë

Ish-presidenti mburret me Telushin, thumbon keq Flamurtarin

“Unë i gëzuar dhe Telushi i mërzitur për barazimin e djeshëm!”

9 muaj më parë

Flamurtari shkarkon trajnerin Sadedini, por nuk e "flak" në rrugë...

Vetëm 2 pikë në 9 ndeshje janë pasqyra e situatës kritike te kuqezinjtë

10 muaj më parë

Bamir Topi i la kupën Flamurtarit? Gjika i quan halucinacione të Agustin Kolës

"Meritat e atij ekipi dhe të asaj kupe nuk ka “tërmet” që i lëviz nga themelet"

10 muaj më parë

Sadedini: Kemi vështirësi, por jemi në rritje

Flet trajneri i Flamuratrit