This website requires JavaScript.

Champions League

Champions League

një muaj më parë

“Ajo që ndodhi në Liverpool-Atletico ishte një çmenduri e pastër”

Kampioni i botës nuk ka qenë aspak i kënaqur me atë që ka parë

një muaj më parë

Liverpool, Tottenham dhe Ajax jashtë Champions-it, mallkimi i (gjysmë)finalistëve

Nga “parajsa” në “ferr”, kështu mund të konsiderohet trajektorja e tyre brenda një viti

një muaj më parë

Simeone iu përgjigjet kritikave të Klopp: Ne luajmë për fitore…

“Është e padrejtë të kritikohemi si ekip thellësisht mbrojtës, sepse shënuam tre gola”