This website requires JavaScript.

Bundesliga

Bundesliga

2 ditë më parë

E kryer, Bayern transferon lojtarin e Ajax-it

Në formë huazimi deri në fund të sezonit

2 ditë më parë

Lewa zbulon sekretin: E kam më të lehtë kur kam atë në krah

"Shpresoj dhe besoj se do të luajmë më shpesh bashkë"

3 ditë më parë

E bujshme në Gjermani, Sancho shfuqizon tripletën e Haaland

Rregullora gjermane nuk i jep golave të norvegjezit vlerën e tripletës.