This website requires JavaScript.

Atletico Madrid

Atletico Madrid

19 ditë më parë

"Luftëtari" Simeone kyçet në shtëpi, jep mesazh të fortë për “Coronavirus”

“Le të mbrojmë veten dhe të gjithë ata rreth nesh”

21 ditë më parë

Veprim i patolerueshëm i Diego Costa, bën shaka me “Coronavirus” (video)

Sulmuesi u shtir para gazetarëve, duke u kollitur, pas Liverpool-Atletico Madrid

21 ditë më parë

Simeone i përlulet Oblak: Ai është Messi i portierëve

“Hyrja e atij në lojë revolucionarizoi ekipin”

25 ditë më parë

Koke: Duhet të mësojmë nga Juventus-i

Liverpool-i është i paralajmëruar