“Kam nevojë për lojtarë që japin gjithçka!”, Pioli analizon lojtarët dhe zbulon sloganin e Milanit

Milan

“Kam nevojë për lojtarë që japin gjithçka!”, Pioli analizon lojtarët dhe zbulon sloganin e Milanit

09 Tetor 2019
13:57
Telesport
09 Tetor 2019
13:57
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera