"Humbëm të gjithë", Boban pranon fajet dhe shpjegon pse nuk erdhi Spalletti!

Milan

"Humbëm të gjithë", Boban pranon fajet dhe shpjegon pse nuk erdhi Spalletti!

09 Tetor 2019
13:30
Telesport
09 Tetor 2019
13:30
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera