Polemika dhe penallti, demi Martinez nuk fal dhe barazon për Interin (VIDEO)

Inter

Polemika dhe penallti, demi Martinez nuk fal dhe barazon për Interin (VIDEO)

06 Tetor 2019
21:08
Telesport
06 Tetor 2019
21:08
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera