E FUNDIT: Zbulohet projekti i stadiumit të ri, Inter dhe Milan shpenzojnë 1.2 mld euro

Seria A

E FUNDIT: Zbulohet projekti i stadiumit të ri, Inter dhe Milan shpenzojnë 1.2 mld euro

12 Shtator 2019
11:18
Artan Drazhi
12 Shtator 2019
11:18
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera