"Duam ta kthejmë Milanin të madh, e morëm buzë falimentimit", Gazidis shpjegon planin dhe tregon rrugën

Milan

"Duam ta kthejmë Milanin të madh, e morëm buzë falimentimit", Gazidis shpjegon planin dhe tregon rrugën

09 Tetor 2019
13:27
Telesport
09 Tetor 2019
13:27
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera