This website requires JavaScript.

Gentian Spiri

Gentian Spiri

I lindur në Tiranë në vitin 1977, kam kryer studimet e larta për Ekonomi. Por pasioni për sportin më ka afruar te gazetaria sportive, duke nisur punë në korrik të vitit 1999, pranë gazetës "Sporti Shqiptar". Pas 13 vitesh te kjo gazetë, punova një vit te "Sport Ekspres" dhe së fundmi te "Sport Plus", gjithnjë në sektorin e shumësportëshit. Tashmë pranë "telesport.al", si pjesë e një inovacioni mediatik, duke përcjelljë të parët lajmin sportiv on-line. Tifoz i ekipit italian të Sampdoria.