This website requires JavaScript.

Denis Hakanaj

Denis Hakanaj

Denis Hakanaj është një gazetar sportiv i diplomuar në degën Gazetari në Universitetin e Historisë dhe Filologjisë në Tiranë. Pas disa eksperiencash të shkurtra te Panorama Sport, Gazeta Shqiptare dhe News 24, ka punuar për shtatë vite te “Sporti Shqiptar”. Tani mbulon sektorin e futbollit nga bota te portali inovativ Telesport.al