This website requires JavaScript.

Alfred Lleshi

Alfred Lleshi

Diplomuar për Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Universitetin e Tiranës. Gazetar prej vitit 2001. Gazetar per çështjet e kulturës dhe sociale te ish-gazeta "Dita". Gazetar per çështjet e kulturës dhe sociale te gazeta "Ballkan". Gazetar te "Sporti Shqiptar". Zv.kryeredaktor te "Sporti Shqiptar". Kryeredaktor te "Sporti Shqiptar". Drejtor te "Sporti Shqiptar". Editor online te "Panorama Sport". Redaktor në "Sport Plus" dhe "telesport.al". Anëtar jurie i çmimit ndërkombëtar "Golden Foot", si përfaqësues nga Shqipëria.