Aksion i mrekullueshëm dhe gol, por arbitri hidhëron Ronaldon (VIDEO)

Juventus

Aksion i mrekullueshëm dhe gol, por arbitri hidhëron Ronaldon (VIDEO)

06 Tetor 2019
21:35
Telesport
06 Tetor 2019
21:35
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera